Versnellingsbakken voor particulieren en garages.

Voor herstelling of revisie van handgeschakelde versnellingsbakken kunt u ook bij ons terecht. Specialiteit zijn versnellingsbakken van VW & AUDI, maar ook andere merken zijn geen probleem.

Ook AUDI MULTITRONIC kan bij ons hersteld of gereviseerd worden.

Eerst wordt er gedemonteerd om vast te stellen wat juist defect is, dan pas kunnnen wij een schatting geven van de herstelprijs.

Wij werken reeds voor verschillende garages van verschillende merken. Uitbouwen van versnellingsbakken doen wij echter niet wegens plaatsgebrek.

Versnellingsbak voor autosport.

Voor de autosport is het mogelijk om een versnellingsbak samen te stellen. Wij rekenen de ideale verhoudingen uit, en in samenspraak met u wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Ook leveren wij een aandrijving voor inbouw van een motorfiets-motor in een auto voor bv. autocross. (systeem zonder ketting). Aandrijving te kiezen uit verschillende verhoudingen, met of zonder sperdifferentieel en met geschakelde achteruit-versnelling. (niet elektrisch)

 

 

 

 

Alle herstellingen aan autosport versnellingsbakken zijn mogelijk.

De offerte die gemaakt wordt blijft geldig tot de einddatum die vermeld staat. Wij garanderen u de prijs volgens de offerte tot de einddatum.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.

 

U kunt ons bereiken op +32 (0)16/77.16.10 of op GSMnr: +32 (0)496/28.86.31. Of per email op: info@thonestuning.eu

  Site Map