Onze laatste investering is een testbank van SUPERFLOW.

SUPERFLOW AUTODYN 30 met 1 grote rol. Deze vermogenstestbank is geijkt en wordt maandelijks gecalibreerd. Zo krijgt u betrouwbare cijfers waar wij garant voor staan.

U kunt bv. gewoon een "run" laten doen, d.w.z. een vermogensmeting van uw wagen zonder bijkomende afstelling.

Indien u graag meer vermogen uit uw motor haalt is dit mogelijk door een vrij programmeerbare injectie van EMERALD plaatsen. Door zijn prijs/kwaliteit verhouding en de vele mogelijkheden is deze niet alleen geschikt voor competitie, maar ook voor straatgebruik en kan op alle wagens gemonteerd worden. (Bv. een ombouw van carburator naar injectie)

Plaatsing van dubbele Weber carburators is ook een goed alternatief voor meer vermogen. Dubbele Weber carburators stellen wij ook af en de meeste sproeiers en mengbuizen zijn op voorraad.

Bij de afstelling zelf kan er gezocht worden naar een zo hoog mogelijk piekvermogen, maar het is echter veel belangrijker dat het gemiddelde vermogen zo hoog mogelijk ligt. Hoe hoger het gemiddelde vermogen, des te sneller rijdt uw wagen over een bepaald traject. Het loont echt wel de moeite om een deel van uw budget te voorzien voor de afstelling.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.

 

U kunt ons bereiken op +32 (0)16/77.16.10 of op GSMnr: +32 (0)496/28.86.31. Of per email op: info@thonestuning.eu

  Site Map